logo.jpg
 
 

Inboedelverzekering

 
Een inboedelverzekering sluit u af voor uw bezittingen in huis zoals uw kleding, meubelen, schoenen, gordijnen enz. Meestal denkt u bij een inboedelverzekering aan schade door brand en diefstal, maar onder de inboedelverzekering valt veel meer. Bijvoorbeeld schade door lekkage, ontploffing, water, olie, rook en roet, vandalisme enz. Sieraden, audio-, video- en computerapparatuur, verzamelingen, antiek en schilderijen zijn verzekerd tot redelijke maximum bedragen variërend van € 3.500,- tot € 10.000,-.

Bent u in het bezit van uitzonderlijke kostbare goederen dan kunt u daar natuurlijk een aparte verzekering voor afsluiten. Deze overweging zou u kunnen nemen, omdat de waarde van bepaalde bijzondere bezittingen uw maximum dekking van uw inboedelverzekering overstijgt of, omdat u een extra uitgebreide dekking wilt voor zaken waaraan u veel waarde hecht.

Onze ervaring is dat de meeste mensen bij het afsluiten van de inboedelverzekering de waarde van hun inboedel onderschatten. Maar om nu de waarde van alle onderdelen van uw inboedel een voor een te moeten optellen is wel erg veel werk. Om dit op te lossen hebben wij voor u een inboedelteller ontwikkeld. U kunt aan de hand van vragen waar een puntensysteem aan vast zit het juiste verzekerd bedrag vaststellen. Als u gebruik maakt van de inboedelteller krijgt u bovendien 5 jaar garantie tegen onderverzekering.
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor.