logo.jpg
 
 

Ons kantoor

 
Betrokken
 
Met ons beschikt u over een adviseur die kennis van de markt heeft en een halve eeuw ervaring in verzekeringen en andere financi√ęle diensten combineert met daadwerkelijke betrokkenheid. Een deskundige partner die liever praat over risicobeheersing en financi√ęle planning dan over individuele producten. Per slot van rekening zijn producten geen doel op zich, maar een middel om een doel te bereiken. Dat doel is uw financi√ęle zekerheid. Nu en in de toekomst. En dan gaat het om vragen als: wat MOET ik verzekeren en wat MAG ik verzekeren?

Hoe kan ik optimaal profiteren van fiscale voordelen? Wat verwacht ik over tien, twintig, dertig jaar? Is lijfrente of koopsom iets voor mij? Misschien een levensverzekering of een aanvullend pensioen? Heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig? Welke hypotheekvorm of combinatie van vormen levert mij de meeste voordelen op? Allemaal vragen die wij samen met u graag van een passend antwoord voorzien.
 
Persoonlijk
 
Een advies op maat begint met een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen, uw eisen en uw situatie. Op basis van deze inventarisatie ontstaat een persoonlijk profiel, dat u een goed beeld geeft van persoonlijke en/of zakelijke risico's en de wijze waarop u deze gunstig kunt afdekken. Daarnaast geeft het profiel u een duidelijk beeld van de kansen, bijvoorbeeld een hoger rendement van spaargeld, een grotere fiscale aftrek of een lagere premie voor bepaalde verzekeringen.
 
Onafhankelijk
 
Wij garanderen u een onafhankelijk advies, want wij zijn niet gebonden aan een bepaalde maatschappij. Met het oog op een evenwichtige prijs/kwaliteit-verhouding, die goed aansluit bij uw wensen en eisen, maken wij een zorgvuldige selectie uit het grote aanbod verzekeringen en andere financi√ęle diensten. Van schade-, levens- en zorgverzekeringen tot en met hypotheken, financieringen, spaarverzekeringen en beleggingsfondsen. Tevens is ons kantoor in het bezit van het Wft certificaat uitgegeven door SVC Compliance B.V. Op grond van de controle door SVC Compliance B.V. zijn zij van mening dat ons kantoor voldoet aan de eisen die voortvloeien uit de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Tevens streven wij met ons beloningsbeleid naar onafhankelijkheid. In verband hiermee ontvangen onze medewerkers geen provisie of bonussen voor de door hun gerealiseerde omzet. Onze medewerkers ontvangen een vast salaris én afhankelijk van het langdurige bedrijfsresultaat van onze onderneming en hun bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening een 13e maand. Er zijn geen medewerkers die jaarlijks meer dan 1 miljoen euro verdienen.
Klik hier om het Wft certificaat te bekijken.
 
Nadere kennismaking? Meer informatie? Een afspraak?
Deze informatie geeft u weliswaar een beeld van het denken en doen van ons, maar daden zijn veelzeggender dan woorden. Of wij ook voor u de daad bij het woord kunnen voegen, is geheel aan u. Bel, fax of mail ons voor een afspraak via deze contactgegevens.
 
Advieswijzer en dienstverleningsdocument
Klik hier om de dvd risico te bekijken.
Klik hier om de dvd vermogen te bekijken.
Klik hier om de dvd hypotheken te bekijken.
Klik hier om de advieswijzer te bekijken.