logo.jpg
 
 

Financiële diensten en leningen van Hurkmans Assurantiën

 
U bent van plan om een nieuwe auto, motor of caravan te kopen. Of misschien wel die boot of die meubels, waar u al langer van droomt. Alleen is het bedrag dat u tot uw beschikking heeft niet groot genoeg. Toch wilt u niet wachten en dat hoeft ook niet.

Wij zullen hierna verschillende leenvormen bespreken. Daarna kunt u zelf uitrekenen hoeveel u maximaal en verantwoord kunt lenen.
  • Bij een persoonlijke lening leent u het bedrag voor de aanschaf van goederen en vervolgens betaalt u het geld in gelijkblijvende maandelijkse termijnen terug.
  • In geval van huurkoop krijgt u i.p.v. het geldbedrag het door u gekozen object tot uw beschikking en betaalt u in gelijke maandelijkse termijnen terug.
  • Bij lease betaalt u de aankoopprijs van het object in gelijke maandelijkse betalingen terug en is het slottermijn gelijk aan de (inruil)waarde van het object.
  • Bij een doorlopend krediet wordt een kredietlimiet afgesproken waarover u de maandtermijn betaalt en kunt u het geld dat u heeft afgelost opnieuw opnemen.
 
Heeft u nog vragen over deze leenvormen, neemt u dan contact op met ons kantoor.